Despre noi

Valorile About i

Our i

Știm cât de importantă este imaginea pentru succesul clienților noștri. Identitatea online presupune capacitatea de a ilustra personalitatea companiei sau a individului printr-o identitate vizuală proprie și adaptată cerințelor comunicării online. De la poza de profil, până la pozele angajaților, de la ilustrarea mesajelor, până la semnătura online, noi ne ocupăm să ilustrăm ceea ce sunteți cu adevărat.

Respectul față de client reprezintă garanția succesului. Confidențialitatea și acuratețea raporturilor cu clientul și asupra gestiunii reputației online sunt elemente garantate de compania noastră. Pentru că o buna gestiune a reputației online pornește de la modul în care te raportezi la implementarea acesteia. Clienții noștri găsesc în noi partenerul tăcut și eficient care le rezolvă problemele de imagine online.

Fiecare client reprezintă o provocare și o responsabilitate, pentru că reputația reprezintă un domeniu ce ține de individualitatea acestuia. Companiile, ca și indivizii, au trăsături unice, cerințe proprii, așteptări foarte mari. La About i fiecare client are un consultant de imagine online dedicat. Acesta va găsi în cel mai scurt timp soluții ideale pentru situații neprevăzute și urgente.

Reputația online reflectă personalitatea publică a companiei sau a individului. Identitatea online precedă întâlnirile de afaceri, interviurile de recrutare, iar oponia interlocutorilor și a partenerilor este influențată chiar înainte de prima întâlnire. La About i construim, remediem și controlăm această identitate, astfel încât prima impresie despre clienții noștri să reflecte încredere și profesionalism.

Avantajul comunicării online față de comunicarea tradițională este dat de faptul că în mediul online imaginea ideală poate fi atinsă atâta timp cât se menține o bună gestiune a reputației și a comunicării pe Internet. Vrem ca imaginea online a clientului nostru să conducă la creșterea performanței sale. Avem experiența necesară pentru a oferi clienților rezultatele pe care aceștia le așteaptă.

Comunicarea online reprezintă o continuă adaptare la noutăți și integrare rapidă a inovațiilor. Echipa de experți de la About i este capabilă să răspundă acestei provocări, să ajute clientul să fie primul care dă tendința pe piață și cel mai la modă produs comunicațional. Știm cât de important este pentru client ca acesta să beneficieze de cele mai noi servicii și tendințe în comunicarea online.